Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

RMV Gorinchem

Zoals elk jaar is GD weer aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Gorinchem. De beurs wordt gehouden op 17, 18 en 19 november, elke dag van 13:00 - 22:00. U vindt GD op standnummer 201.

Onder het motto ‘Gezonde koeien. Meer weerstand.’ staan op onze stand de infectieziekten BVD en IBR in de schijnwerpers. Wij praten u graag bij en uiteraard kunt u bij onze deskundigen terecht met al uw vragen. Bovendien krijgt u als u deze bon ingevuld inlevert, gratis de enige echte GD-mok cadeau en maakt u kans op een super-de-luxe volautomaat espressomachine! Zo kunt u elke ochtend proosten op een goede weerstand.

Om de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te bezoeken dient u zich vooraf te registreren via www.evenementenhal.nl. Graag tot ziens in Gorinchem.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.