Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg

Zoals elk jaar is GD weer aanwezig op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg. De beurs wordt gehouden op 27, 28 en 29 oktober, elke dag van 13:00 - 22:00. U vindt de GD op standnummer 537.Onder het motto ‘Gezonde koeien. Meer weerstand.’ staan op onze stand de infectieziekten BVD en IBR in de schijnwerpers. Wij praten u graag bij en uiteraard kunt u bij onze deskundigen terecht met al uw vragen. Bovendien krijgt u als u deze bon ingevuld inlevert, gratis de enige echte GD-mok cadeau en maakt u kans op een super-de-luxe volautomaat espressomachine! Zo kunt u elke ochtend proosten op een goede weerstand.

Om de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te bezoeken dient u zich vooraf te registreren via www.evenementenhal.nl. Graag tot ziens in Hardenberg.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.