Dental Day

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Dental Day

Het aantal gezelschapsdieren met gebitsproblemen en veterinaire tandheelkundige ingrepen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. De vraag naar kennis en goede nascholing op dit gebied neemt dan ook steeds verder toe. De tweede editie van Dental Day, op 8 oktober in De Kooi in Bunschoten, gaat in op actuele en praktische topics rondom tandheelkundige zorg bij hond en kat.

GD-patholoog Nadine Meertens heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op de diagnostiek van processen in de mondholte. Tijdens Dental Day geeft ze een lezing over mondholtepathologie: is het een tumor of een ontsteking?

Dental Day is op donderdag 8 oktober van 9.40 tot 17.00 uur en kost 195 euro, exclusief btw. KD nascholingspunten worden aangevraagd.

Klik hier voor meer informatie en het programma

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.