Feline Focus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Feline Focus

De achtste editie van Feline Focus gaat over thorax-problemen bij de kat. Het sprekerspanel gaat op praktische wijze in op verschillende thorax-gerelateerde topics.

Tijdens Feline Focus, op 26 september bij ABN AMRO in Amsterdam, wordt de diagnostische beeldvorming besproken door Michael Herrtage (Groot Brittanië). In twee afzonderlijke lezingen bespreekt hij 'Improving your thoracic radiology': hart en longen.
Mike Martin (Groot Brittanië) bespreekt in een drietal lezingen hartproblemen. Hierbij gaat hij in op zijn benadering van de benauwde kat, auscultatie, en LVH (linkerventrikelhypertrofie) en HCM (hypertrofische cardiomyopathie).

Megan DuHadway (Verenigde Staten) gaat uitgebreid in op luchtwegproblemen, van het lokaliseren en diagnosticeren tot specifieke luchtwegaandoeningen zoals astma. Ook gaat zij in op de patiënt met pleurale effusie. Tot slot bespreekt Ies Akkerdaas de anesthesie bij thorax-trauma.

Feline Focus duurt van 9.20 tot 17.15 uur en kost 195 euro, exclusief btw. De dag levert vijf KD nascholingspunten op.

GD is de hele dag aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Kom langs bij onze stand!

Lees meer over Feline Focus op de website van Proveto

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.