Symposium Hogere Pluimveegezondheid voor de vleessector

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Hogere Pluimveegezondheid voor de vleessector

Op 21 mei 2015 vindt het Symposium Hogere Pluimveegezondheid voor de vleessector plaats. Het thema dit jaar is “Op uw gezondheid”. De dag wordt gehouden op de Venco Campus in Eersel en is gratis toegankelijk voor pluimveehouders uit Nederland en Vlaanderen. Daarnaast wordt ook de Innovatieprijs 2015 uitgereikt en is er volop gelegenheid om te netwerken.

Klik hier voor het complete programma en aanmelding

Voorafgaand aan het Symposium is er in de ochtend een besloten workshop voor pluimveedierenartsen. Dierenartsen die deelnemen aan deze workshop hebben daarna automatisch toegang tot het Symposium op 21 mei.

Bekijk hier het programma van de ochtendsessie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.