Veterinaire tandheelkunde: 'de nieuwe Dimensie!'

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Veterinaire tandheelkunde: 'de nieuwe Dimensie!'

zaterdag 24 januari 2015, Jaarbeurs Utrecht

De Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde en Virbac presenteren in 2015 in samenwerking met de initiatiefnemers voor de Maand van de Gebitsverzorging en partners AUV Veterinary Services, Royal Canin, Proteq Dier & Zorg wederom een inspirerend programma om het belang van goede gebitsverzorging breed onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse huisdierbezitter en professional.

Tijdens deze inspirerende dag zullen alle dimensies van het vakgebied tandheelkunde aan bod komen. Succesvolle mondholte therapie gaat dan ook niet zonder zorgvuldige diagnostiek. De GD beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van mondholtepathologie bij gezelschapsdieren en is daarom tijdens het symposium beschikbaar voor al uw vragen.

Als onderdeel van het Tandheelkundig Symposium zal het 10de symposium van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde in hartje Nederland, de Jaarbeurs te Utrecht plaatsvinden. Tijdens het 2de lustrum pakt de WVT flink uit om u en uw paraveterinair(en) een geweldige dag te laten beleven: praktische en informatieve lezingen met o.a. gastsprekers Dr. Alex Reiter uit Pennsylvania,US en Dr. Nico Bezuur, tandartsondernemer.

Meld u nu aan

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.