Praktijksymposium Hogere varkensgezondheid: Preventie 2.0

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Praktijksymposium Hogere varkensgezondheid: Preventie 2.0

Op dinsdag 20 januari 2015 vindt voor de 9e keer het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid plaats. Dit jaar staat het symposium helemaal in het teken van preventie 2.0. Diverse sprekers vertellen u hoe u kunt voorkomen dat infecties op uw bedrijf binnenkomen en in de toekomst omslaan in ziektes. Daarnaast wordt ook de Innovatieprijs 2015 uitgereikt en is er volop gelegenheid  om te netwerken. De locatie is de Evenementenhal in Venray.

Voorafgaand aan het Praktijksymposium is er een besloten ochtendprogramma voor varkensdierenartsen. Dierenartsen die deelnemen aan het ochtendprogramma hebben daarna ook toegang tot het praktijksymposium.

Voor het ochtendprogramma is accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Dierenartsen.

Bekijk hier het programma van de ochtendsessie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.