Masterclasses GD in Mijdrecht

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Masterclasses GD in Mijdrecht

Op woensdagavond 14 januari vindt een masterclass plaats in Mijdrecht, bij ’t Oude Parochiehuis. De masterclasses, speciaal bedoeld voor melkveehouders vinden plaats op 12 verschillende locaties in het land. Dit jaar worden de bijeenkomsten verzorgd door dé deskundigen van de GD op het gebied van gezonde voeding. Centrale vraag: “Minder of meer mineralen voeren?”

Wat is de rol van mineralen bij vruchtbaarheidsproblemen, mastitis en een verminderde weerstand? Hoe weet ik zeker dat een aandoening veroorzaakt wordt door een verkeerd samengesteld rantsoen? Hoeveel mineralen heeft een koe nou werkelijk nodig en hoe kan ik die het beste toedienen? Er leven nogal wat vragen omtrent de mineralenbehoefte van een koe en het nut van extra mineralen voeren bij gezondheidsproblemen. Dat mineralen van groot belang zijn is duidelijk, maar is “een beetje extra” mineralen voeren daarom altijd goed? Of is wat minder voeren juist beter? De voedingsexperts van de GD beloven tijdens de masterclasses te komen met concrete antwoorden, nuttige tips en bruikbare adviezen. Hierbij zullen ter illustratie ook verschillende aansprekende voorbeelden uit de praktijk de revue passeren, waarbij ruim gelegenheid is voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen. Lees meer

De masterclass op woensdagavond 14 januari 2015 vindt plaats in Mijdrecht.

’t Oude Parochiehuis
Bozenhoven 152
3641 AJ  Mijdrecht

De toegang is gratis voor GD Melkmeesters, overige geïnteresseerden betalen €19,95 per persoon. Aanmelden is noodzakelijk en kan eenvoudig via dit aanmeldformulier, in het formulier vindt u ook alle andere data en locaties.

Meld u nu aan!

De sprekers

De masterclasses worden verzorgd door dé deskundigen van de GD op het gebied van voeding in relatie tot diergezondheid.


dr. Jan Veling
Specialist veterinaire diervoeding


dr. Jan Muskens
Specialist rundergezondheid

Counotte
dr. Guillaume Counotte
Veterinair toxicoloog

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.