RMV Hardenberg

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

RMV Hardenberg

Van 28 t/m 30 oktober vinden de Rundvee- en Mechanisatievakdagen plaats in Hardenberg. Onder het motto ‘Gezonde koeien. Meer weerstand.’ staat op de GD-stand onder andere de infectieziekte BVD in de schijnwerpers. Er zijn diverse GD-deskundigen op het gebied van infectieziekten aanwezig om u onder andere het gemak van BVD Oorbiopten uit te leggen en te demonstreren. Om extra aandacht te vragen voor de rol van BVD-virusdragers in de verspreiding van het virus, nodigen wij bezoekers graag uit de ‘dragers’ op onze stand op te sporen en af te voeren. Lukt het u om de drager te vangen? U bent van harte welkom op stand 537!

Ook toe aan een stukje extra weerstand? Print onderstaande bon uit, vul hem in en ontvang op de GD-stand een gratis luxe fleece wintermuts. Als u de slagzin op de bon afmaakt, maakt u bovendien kans op een paar échte Viking-klapschaatsen t.w.v. €480,- .

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.