VeeKompas Workshop Klauwen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VeeKompas Workshop Klauwen

VeeKompas 2014 biedt twee mogelijkheden voor dierenartsen om de nieuwe “Workshop Klauwen” te volgen. De workshop wordt georganiseerd op een praktijkbedrijf waar op dat moment de melkveekoppel professioneel wordt bekapt (AB Oost; registratie bevindingen in Digiklauw). Tijdens de workshop verzamelen de deelnemers via een bedrijfsronde alle relevante data om aan het einde van de workshop tot een goed advies te komen. De workshop wordt begeleid door twee specialisten op het gebied van klauwgezondheid, Menno Holzhauer (GD) en Lucas Talsma (Agrifirm).

Datum Regio en locatie Tijden
Woensdag 16 april Zevenaar 12.30 – 16.15 uur
Dinsdag 13 mei Kallenkote (omg. Steenwijk) 12.30 – 16.15 uur

De kosten voor de workshop zijn €250,- per persoon. Abonnees van VeeKompas krijgen 30% korting en betalen €175,-.

Aanmelden>>

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.