Klinische Avonden Paard - Asten

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard - Asten

Op 25 en 26 februari organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, PAVO en Virbac Nederland weer samen de Klinische Avonden Paard met een interactief en uitdagend programma.

Dit jaar presenteren wij u naast vakinhoudelijke onderwerpen wederom een onderwerp dat ingaat op uw ondernemerschap. Tijdens de avond is er gelegenheid om het bedrijf te bezichtigen en/of een demonstratie bij te wonen. 

Op twee interessante locaties wordt u bijgepraat over een gedegen benadering van chronisch vermagerende paarden, alle in en outs van registratie van medicatie in het paspoort en uw kansen als paardendierenarts door gerenommeerde sprekers. 

Naast het opfrissen van uw kennis ontmoet u collega’s op een leuke locatie. De Klinische Avonden Paard vinden plaats op dinsdag 25 februari bij Stal van der Vleuten in Asten en op woensdag 26 februari bij het KWPN centrum in Ermelo. U wilt de KAP toch zeker niet missen? Ga naar het aanmeldformulier.

Programma Klinische Avonden Paard 2014

14.30 uur  Ontvangst met koffie en thee  
15.00 uur  'Hoe benader je een chronisch vermagerend paard?'
Drs. Linda van den Wollenberg 
16.00 uur  'Waar liggen de kansen voor de paardendierenarts?'
Dr. Joop Loomans 
17.00 uur  Rondleiding op locatie gevolgd door stamppotbuffet 
19.00 uur  ‘Help, voldoe ik wel aan alle medicatie- en paspoortregistratie regels?'
Prof. dr. Marianne Sloet 
20.00 uur  Vragen, discussie & borrel 
20.30 uur  Afsluiting 

Kosten voor deelname zijn € 49,50 incl. btw per persoon. Uitsluitend dierenartsen kunnen deelnemen aan de Klinische Avonden Paard. 

Klik hier om u aan te melden.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.