Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GGL-congres 2013

De GD is dit jaar, samen met MSD Animal Health, hoofdsponsor van het GGL-congres. De Groep Gezondheidszorg Landbouwhuisdieren (GGL) houdt dit congres op 27 en 28 november in Zonheuvel Hotel en Conferentiecentrum in Doorn. Dit jaar is het motto ‘De dierenarts houdt ’t spit draaiende’.

De groep GGL heeft gekozen voor dit motto omdat dierenartsen een steeds belangrijkere ‘poortwachtersrol’ spelen bij de productie van ons voedsel. Uniek aan dit GGL-congres is de samenwerking met de Groep Gezondheids- en kwaliteitszorg (GKZ) van de KNMvD . Een aantal deskundigen van de GD zal een lezing verzorgen: Maarten Weber (deelsessie Rund, salmonella), René van den Brom (sessie ‘Out of the Box’, kleine herkauwers) en Petra Kock (plenaire sessie).

Klik hier voor het volledige programma.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.