Uiergezondheidscongres

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uiergezondheidscongres

Op 4 december organiseren GD en Boerderij voor de eerste maal samen het Nationaal Uiergezondheidscongres (voorheen UGCN zomersymposium). Tijdens dit congres wordt toepasbare kennis op het gebied van uiergezondheid op praktische wijze overgedragen. 

Wat kunt u verwachten?

Het thema 2013 luidt: Mastitis verandert. Gerenommeerde sprekers informeren u tijdens dit evenement over de nieuwste inzichten rondom preventie en behandeling van mastitis. Daarnaast kunt u deelnemen aan diverse workshops, is er een informatiemarkt en reiken we de Uiergezondheid Awards uit. Schrijf u nu in!

Meer informatie over over het Nationaal Uiergezondheidscongres vind u hier.

Uiergezondheid Awards

De Uiergezondheid Award (voorheen UGCN Award)

Uiergezondheid Award

 is een jaarlijkse prijs voor melkveehouders die het afgelopen jaar een goede prestatie hebben geleverd op het gebied van uiergezond op hun bedrijf. Deze prijs wordt in 2013 voor het eerst uitgereikt door het uiergezondheidsteam van GD. Lees meer over de Uiergezondheid Awards.

Uiergezondheid Awards

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.