Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uiergezondheid roadshow - Berkel Enschot

Melkveebedrijven in Nederland worden steeds groter. De verwachting is dat deze trend zich nog sneller zal ontwikkelen na afschaffing van het quotum. Tankmelkonderzoek biedt extra mogelijkheden voor het ondersteunen van grotere bedrijven en wordt voor de rundveepracticus een steeds belangrijker instrument.

Om rundveedierenartsen van praktische kennis te voorzien, organiseert de GD op 29 (in Berkel Enschot en Deventer) en 30 oktober (in Heerenveen) een ‘uiergezondheid roadshow’ speciaal voor rundveedierenartsen. Hier presenteren wij de nieuwste inzichten voor de bewaking van de uiergezondheid op koppelniveau in de vorm van  aansprekende lezingen. Zo werkt de GD samen met u aan diergezondheid. Deelname is kosteloos, maar vol is vol. Meld u dus snel aan!

De 'uiergezondheid roadshow' in Berkel Enschot vind plaats op dinsdagmiddag 29 oktober 2013 van 13.00-16.15 uur bij Best Western Hotel de Druiventros.

Programma:

 • Peter Edmondson, practicus, Shepton Veterinary Group, Engeland,
  Practical use of bulk tank analysis in mastitis control’
   
 • Koos Roorda / Jasper het Lam, Dierenartsenpraktijk Zuidhorn
  ‘GD Tankmelk Uiergezondheid in de praktijk; praktische casestudies’ 
   
 • Hans Miltenburg, uiergezondheidsspecialist GD
  ‘Nieuw: de Managementtabel, onderdeel van GD Tankmelkonderzoek Uiergezondheid’.

Aanmelden kan via dit formulier. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging met programma en routebeschrijving.

De Technische Commissie Landbouwhuisdieren heeft de roadshow Praktische toepassing van Tankmelk Uiergezondheid geaccrediteerd met 4 nascholingspunten.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.