Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg

18e editie Landbouwdagen Intensieve Veehouderij Hardenberg vindt plaats op 22, 23 en 24 oktober 2013!

LIV Hardenberg richt zicht met name op varkens-, kalver- en pluimveehouders uit Noord, Oost, midden Nederland en Duitsland. De beurs wordt door exposanten aangegrepen om bestaande relaties te ontmoeten en nieuwe zakelijke relaties aan te gaan. 

Afgelopen editie hebben ruim 340 exposanten deelgenomen aan LIV Hardenberg en de vakbeurs is bezocht door ruim 21.000 bezoekers. Alles voor de agrariër van nu is te vinden op deze vakbeurs. Van stalinrichting, financieel advies, fokkerij, transport, voerfabrikanten, klimaattechniek, zonne-energie, installatietechniek en nog veel meer.

De GD is uiteraard ook weer van de partij!

LIV logo

Ga voor meer informatie naar de website van Evenementenhal Hardenberg. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.