Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte training om je kennis te verbreden en direct toe te passen in de praktijk? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan de cursussen, masterclasses en e-learnings van GD Academy. Onze experts delen dan hun wereldwijde kennis en ervaring in het veld en je kunt zelf aan de slag in ons high tech veterinair laboratorium waar specifieke technieken worden aangeleerd of verfijnd.

Door het ontwikkelen en vernieuwen van onderwijs draagt GD Academy bij aan een duurzame versterking van de positie van veehouders, dierenartsenpraktijken, overheden en het bedrijfsleven. De trainingen richten zich op verschillende doelgroepen en sectoren, zoals varkens, rundvee, pluimvee en gezelschapsdieren. Ze kunnen bestaan uit theorie waarbij we praktische, actuele voorbeelden geven en de vertaalslag maken naar de praktijk. We bieden zowel eendaagse als meerdaagse programma's, bij GD in Deventer, op diverse externe locaties of online.

 

Ons trainingsaanbod

Trainingen op maat

Wil je een training over een specifiek onderwerp of een specifieke groep deelnemers? Neem dan contact met ons op voor een maatwerktraining voor varkens, runderen, pluimvee, schapen en geiten. Aan bod komen actuele onderwerpen en adviezen van onze deskundigen zodat je de opgedane kennis direct in de praktijk kunt toepassen. We kunnen de trainingen aanbieden op basis- of gevorderd niveau, in een een- of meerdaagse training en bij GD, op andere locatie. Je kunt bovendien de interactieve klassikale sessies aanvullen met bedrijfsbezoeken en het bespreken van specifieke casussen. Wil je als praktijk klanten iets extra's bieden? De laatste inzichten in een specifiek thema delen onder begeleiding van onze specialisten? Organiseer dan samen met GD een praktijksessie over bijvoorbeeld wateronderzoek, darmgezondheid, leverbot of droes.

We bieden ook diverse onderwerpen aan via E-learning of een combinatie van live- en online training. Interactief, waarbij persoonlijk contact met één van onze experts mogelijk is. Leren vanuit elke locatie ter wereld en in je eigen tempo. Daarnaast organiseren we leerzame webinars waarin onze specialisten je interessante achtergrondinformatie en praktische tips geven over actuele onderwerpen in de professionele veehouderij.

Wat ons uniek maakt

 • Unieke combinatie van diergezondheidsexpertise, R&D en diagnostiek
 • We hebben een van de grootste hightech veterinaire laboratoria ter wereld
 • Combinatie van theoretische en praktische training
 • GD is een onafhankelijke organisatie
 • Meer dan 100 jaar ervaring

Neem contact op

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte training om je kennis te verbreden en direct toe te passen in de praktijk? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan de cursussen, masterclasses en e-learnings van GD Academy. Bekijk de informatie en links op deze pagina of stuur ons een bericht via het contactformulier.

*Privacyverklaring GD

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.