GD Academy

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

GD Academy biedt trainingen en cursussen op het gebied van diergezondheid aan, zowel nationaal als internationaal. Door het verbeteren en vernieuwen van onderwijs draagt GD Academy bij aan een duurzame versterking van de positie van dierhouders, dierenartsenpraktijken, overheden en het bedrijfsleven. De trainingen en cursussen richten zich op verschillende doelgroepen en sectoren, zoals varkens, rundvee, pluimvee en gezelschapsdieren.

Actueel overzicht trainingen

De trainingen en cursussen kunnen bestaan uit theorie waarbij we praktische, actuele voorbeelden geven en de vertaalslag maken naar de praktijk. Daarnaast biedt GD Academy ook trainingen en cursussen die voor een deel uit theorie en een deel uit praktijk bestaan. Hierdoor is de opgedane kennis direct toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan trainingen en cursussen in ons laboratorium, waar specifieke technieken worden aangeleerd of verfijnd, zoals ELISA en PCR. 

We bieden zowel eendaagse als meerdaagse trainingen. Deze kunnen plaatsvinden bij GD in Deventer, maar ook op diverse locaties in het land.

E-learning

GD Academy biedt diverse onderwerpen aan via E-learning of een combinatie van live- en online training, interactief, waarbij persoonlijk contact met één van onze experts mogelijk is. Leren vanuit elke locatie ter wereld en in uw eigen tempo. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding. Ook hier is maatwerk mogelijk. Vertel ons van welk onderwerp u meer wilt weten en wij maken voor uw bedrijf, een passende online training op maat.

Overzicht E-learning

Webinars

Met enige regelmaat organiseren we, samen met diverse partners, leerzame webinars. Onze specialisten en experts nemen u met interessante achtergrondinformatie en praktische tips mee in dat wat er speelt in de professionele veehouderij. Heeft u een webinar gemist? Dan kunt u alsnog de webinars terugkijken.

Overzicht webinars

Trainingen op maat

Wilt u meer leren over een thema dat niet binnen ons huidige aanbod wordt genoemd? GD Academy biedt ook maatwerk trainingen, specifiek samengesteld op uw wensen en behoeften. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.