Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Je bent varkensdierenarts, minder dan 5 jaar afgestudeerd en bezoekt regelmatig veehouders. Jij bent de vertrouwenspersoon met een begeleidende rol.
Hoe geef jij vorm aan je, naast inhoudelijke, adviserende rol richting de veehouder? Hoe zie jij je rol als erfbetreder? Hoe gaat het stellen van een diagnose?

Speciaal voor de jonge varkensdierenarts organiseert GD een cursus van 10 dagdelen. Je vergaart met deze cursus inzichten en kan deze toepassen in je vertrouwensrol op het erf.

Programma

 • Tijdens meerdere dagdelen geven Jolanda Jansen en Roeland Wessels van St. Anna Advies training over adviesvaardigheden met de focus op gedragsverandering. St. Anna Advies biedt praktisch communicatieadvies en training voor de veterinaire en agrarische sector, nationaal en internationaal. Met een team van enthousiaste en ervaren vakexperts helpen ze met de vraagstukken van nu.
 • Samen met het Veekijker-team van GD bespreek je verschillende casussen.
 • Onze afdeling R&D bespreekt samen met jou de toekomst van de diagnostiek.
 • Je krijgt een rondleiding door het laboratorium van GD en gaat aan de slag in de pathologiezaal van GD. Wat zijn de mogelijkheden én beperkingen van een sectie? Onze patholoog legt uit wat je kunt zien.

 

Voor wie is de cursus

Varkensdierenartsen die minder dan vijf jaar geleden zijn afgestudeerd.

 

Meer informatie

Bel of mail voor meer informatie met Bas Engel, bereikbaar via 06-13817793 of via mail.

Cursus jonge dierenartsen 1
Meer informatie over onze trainingen en cursussen

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte training om je kennis te verbreden en direct toe te passen in de praktijk? Dan nodigen wij je uit om deel te nemen aan de cursussen, masterclasses en e-learnings van GD Academy. Bekijk de informatie hierover via de links of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.