Webinars uiergezondheidsmanagement anno 2021

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Januari is uitgeroepen tot uiergezondheidsmaand en daarom wordt een reeks van vier interactieve online webinars gehouden, wekelijks op dinsdag van 13.00 tot 14.00 uur. In deze bijeenkomsten bespreken we graag op een praktische manier de uitkomsten van een onderzoek naar testmogelijkheden om beslissingen op het gebied van uiergezondheid te onderbouwen.

Tijdens deze bijeenkomsten praten onze specialisten uiergezondheid u graag bij over de laatste stand van zaken en de nieuwste ontwikkelingen over hoe te handelen bij uierontsteking. Zij demonstreren de praktische toepassing van deze kennis en dagen u uit om deze kennis toe te passen op de besluitvorming rondom uiergezondheid.

De bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit ZuivelNL en het publiek-private onderzoeksprogramma 1Health4Food.
Deelname is kosteloos.

Programma

12 januari    Uiergezondheid in de basis:
de achtergrond van het behandelen van mastitis.

Dierenarts Christian Scherpenzeel, Uiergezondheidsspecialist (GD)

19 januari Uiergezondheid uitgemolken:
(on)zin van behandelen van mastitis.
Dierenarts Christian Scherpenzeel, Uiergezondheidsspecialist (GD) 
26 januari  Uiergezondheid uit de problemen:
welke testen zijn er en wat kan je ermee?
Dierenarts Karien Griffioen,
Uiergezondheidsspecialist (GD)  

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor één of meerdere webinars. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. 

Mede mogelijk gemaakt door

 

415

 

204

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.