Biotechnicus

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Biotechnicus

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al meer dan honderd jaar voor staan. Voor onze dierfaciliteit zijn wij op zoek naar een:

Biotechnicus (40 uur)

De functie

Wil jij je graag inzetten voor de diergezondheid en daar een steentje aan bijdragen? Als biotechnicus/dierverzorger (artikel 13f) zorg je er samen met je collega’s voor dat wetenschappelijke studies, bij pluimvee, varkens en rundvee, dat door de onderzoeker is opgezet, op de juiste manier wordt voorbereid en uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en het welzijn van de verschillende landbouwhuisdieren. Je verzamelt data en zorgt voor de observaties. 

Wie zijn wij?

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. We zijn onderdeel van de GD Group en actief op de Nederlandse en de internationale markt.GD heeft internationaal een goede reputatie waar het gaat om toegepast dieronderzoek en is hierbij de schakel tussen wetenschap en de praktijk.

De afdeling

De dierfaciliteit maakt onderdeel uit van het operationele deel van GD en heeft een state of the art dierfaciliteit, waar dierwelzijn en werken volgens standaard operationele procedures hoog in het vaandel staat. Het team bestaat op dit moment uit 11 personen, waaronder 7 biotechnici. De biotechnici vertalen de werkprotocollen naar de dagelijkse werkzaamheden. Elke studie wordt georganiseerd door een verantwoordelijk biotechnicus, maar de uitvoering ligt bij de gehele groep. 

De ideale kandidaat

  • Beschikt bij voorkeur over een biotechnische opleiding inclusief artikel 13f bevoegdheid in het kader van de WoD; 

Heb je die nog niet, maar wel belangstelling om die te behalen? Ook dan kun je reageren op deze functie. Het is mogelijk om via een BBL-traject te worden opgeleid tot proefdierverzorger en/of biotechnicus.

  • Is in het bezit van rijbewijs B;
  • Beschikt over kennis van (de toepassing van) MS Office;
  • Heeft een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels;
  • Heeft geen probleem met werken op onregelmatige tijden, onder meer weekenddiensten en consignatiediensten;

De functie is door GD gedefinieerd als hoog risicogroep. Van de functiehouder wordt verwacht dat hij/zij zich jaarlijks laat vaccineren tegen griep.

Wij bieden jou

Een leuke baan met veel afwisseling en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 6 of 7. De salarisrange loopt van € 2.500,- tot € 3.700,-. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Wij bieden je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. 

Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Het volgen van opleidingen en trainingen behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we een actieve personeelsvereniging die regelmatig leuke activiteiten organiseert. 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Stuur ons jouw motivatie en cv uiterlijk voor 6 mei a.s. via ons sollicitatieformulier. 

Solliciteer nu 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Johan Welner, teamleider, telefoonnummer 088 209 4857
Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

We houden de werving van ons personeel graag in eigen hand. 

 


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.