Dierenarts Kleine Herkauwers

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Dierenarts Kleine Herkauwers

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.



De combinatie van diagnostiek, R&D en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

 

De afdeling

Bij de sector Kleine Herkauwers, Paard en Gezelschapsdieren (KPG) werken tien medewerkers. Wij vermarkten producten en diensten aan veehouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de basismonitoring, projecten, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoek. Binnen dit team hebben we ruimte voor een daadkrachtige

Dierenarts Kleine Herkauwers (m/v)
(40 uur)

 

Kerntaken van de functie

 • ontwikkelen, ondersteunen en evalueren van producten en dierziekteprogramma’s;
 • initiëren, uitvoeren en begeleiden van projecten en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek;
 • het nationaal en internationaal verzorgen van wetenschappelijke en praktijkgerichte lezingen om kennis over te dragen aan veehouders, dierenartsen en anderen werkzaam in de sector;
 • adviseren van dierenartsen en veehouders op het gebied van diergezondheid via de GD Veekijker of ter ondersteuning van infectieziekte programma’s, producten en diensten;
 • signaleren van trends en kansen voor GD binnen de sector.

 

De ideale kandidaat

Je hebt een relevant netwerk en een passie voor kleine herkauwers. Je bent van nature een teamspeler en bereid om indien wenselijk voor GD naar het buitenland te gaan. Je bent sterk in het schrijven van teksten en vindt het leuk om te presenteren. In deze functie word je geacht gericht en onderbouwd veterinair advies te kunnen geven en relevante signalen uit het veld op te kunnen vangen, te combineren en te interpreteren. Je bent marktgericht, innovatief en creëert kansen in een uitdagende en veranderende veterinaire markt.

Ben je doelgericht, collegiaal en communicatief vaardig en in staat om in een dynamische organisatie een gezamenlijk resultaat te behalen? Dan nodigen wij je nadrukkelijk uit te solliciteren.

 

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

 

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uploaden. Verlengde reactietermijn tot 19 april a.s.! Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan René van den Brom, sectormanager KPG, tel. 0570- 660556.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

GD'er aan het woord

In deze video vertelt Eveline Dijkstra, werkzaam als dierenarts voor de afdeling Kleine herkauwers, Paard en Gezelschapsdieren, over haar werk bij GD.

Bekijk de video fullscreen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.