Cursus bacteriologie bij gezelschapsdieren

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

Diersoorten

Cursus bacteriologie bij gezelschapsdieren

29-9-2023: 

Bacteriologisch onderzoek is een nauwkeurig werkje. Een goed resultaat krijg je dankzij aandachtig en netjes werken. Hoe je dat goed doet, leer je tijdens de bacteriologiecursus voor gezelschapsdieren speciaal voor dierenartsen, praktijkassistenten en -laboranten op dinsdag 28 en donderdag 30 november 2023.

GD is de enige die in Nederland die deze cursus aanbiedt. Je leert direct van experts die dagelijks bacteriologisch onderzoek doen, waaronder bacterioloog dr. Erik van Engelen. Daarom bieden wij geen louter theoretisch verhaal, maar leer je echt in de praktijk. Er zullen altijd kiemen overblijven die niet gekweekt kunnen worden. Bij lastige bepalingen, multifactoriële aandoeningen of uitdagende ziektebeelden raden wij wel altijd aan om een kweek ter bevestiging naar GD te sturen. Wij kunnen je dan helpen om de identiteit van de ziekteverwekker te bepalen.

Meer informatie en aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.