Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

QA Officer

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD is gevestigd in Deventer en is actief op de Nederlandse markt en onderneemt daarnaast steeds vaker internationale activiteiten. GD heeft een omzet van ongeveer 57 miljoen euro.

De afdeling

Op de afdeling KAM (Kwaliteit, Arbo, Milieu) zijn 5 medewerkers werkzaam. De afdeling stelt zich tot doel de GD Directie, het management en de afdelingen te ondersteunen en te adviseren op het gebied van kwaliteitszaken en arbeidsomstandigheden.

Sinds 2018 is GD officieel GLP compliant. Op basis hiervan zien we een duidelijke toename in onze opdrachten portefeuille. Daarom komen wij graag in contact met kandidaten voor de functie van

QA Officer GLP 

De functie

Binnen de afdeling KAM ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van Quality Assurance taken.

Je takenpakket omvat onder andere:

 • het beoordelen van studieprotocollen ten aanzien van GLP compliance.
 • het uitvoeren van study based en facility based inspecties.
 • beoordelen en goedkeuren van eindrapporten op accuraatheid en GLP compliance.
 • communiceren met studie- en GD management over inspectie resultaten.
 • het uitvoeren van zowel interne- als externe audits en monitoring.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het uitbouwen en optimaliseren van het GLP kwaliteitssysteem op basis van actuele regelgeving.

De ideale kandidaat

 • heeft een academische of HBO opleiding;
 • heeft enkele jaren werkervaring als QA Officer in een GLP/ ISO17025 omgeving;
 • heeft gedegen kennis van GLP systemen en heeft hier ervaring mee;
 • beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (in woord en geschrift);
 • is klantgericht;
 • werkt zelfstandig in een werkomgeving met periodieke hoge werkdruk;
 • werkt nauwkeurig met aandacht voor detail;
 • affiniteit met het veterinaire werkveld;

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4,6 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Hans Thelosen, Hoofd KAM, telefoonnummer 0570-660630. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Solliciteer nu!

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.