1e Analist (klinische) Chemie (40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

1e Analist (klinische) Chemie (40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling
Op de afdeling veterinaire chemie worden zowel klinische chemische als analytisch chemische bepalingen uitgevoerd. Denk hierbij o.a. aan de bepaling van: eiwitten, hormonen, substraten, vitaminen, zware metalen, rode- en witte bloedbeeld en anionen. Serum, water en melk is de hoofdmoot wat betreft de monstertypes.  Het team (klinische) chemie bestaat uit acht analisten die rapporteren aan het afdelingshoofd. 


In verband met de interne doorstoom van onze huidige 1e analist zijn we voor de afdeling (klinische) chemie op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van: 


1e Analist (klinische) Chemie (40 uur)

De functie

Je bent verantwoordelijk voor de vereiste kwaliteit van de laboratorium bepalingen en fungeert als vaktechnisch aanspreekpunt voor je collega analisten, het afdelingshoofd en onze R&D afdeling. Je participeert in onderzoeksprojecten en adviseert over de ontwikkeling en verbetering van nieuwe en bestaande laboratoriumbepalingen waarbij het accent ligt op klinisch chemische bepalingen.

De ideale kandidaat:

• Heeft een afgeronde HLO opleiding richting (klinische) chemie
• Heeft ruime en relevante ervaring bij voorkeur opgedaan binnen de farmaceutische industrie
• Is in staat een voortrekkers rol te vervullen en verandering te creëren
• Heeft ervaring met troubleshooting
• Heeft samenwerken en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel


Solliciteer nu

Waar kom je te werken? 

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

Wat bieden wij?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via dit formulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 23 oktober a.s. uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan de heer A. Meijerink Afdelingshoofd, telefoon 0570-660109. Meer informatie over GD vind je op deze pagina.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Bekijk onze bedrijfsvideo

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.