Verplicht onderzoek op salmonella, KlasĀ­sieke varkenspest en ziekte van Aujeszky

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

Diersoorten

Verplicht onderzoek op salmonella, Klas­sieke varkenspest en ziekte van Aujeszky

13-10-2021: 

De abonnementsstructuur voor bovenstaande verplichte onderzoeken (Periodiek Onderzoek) hebben wij omgezet in een deelname. Voor varkenshouders met een abonnement is dit abonnement automatisch omgezet naar een deelname. De aansturing loopt volledig digitaal via VeeOnline. U en de varkenshouder vinden hier alle informatie: actueel én overzichtelijk.

 

Op deze wijze blijft alles hetzelfde voor de varkenshouder, ook voor de komende periode, maar zijn er geen abonnementskosten meer aan verbonden. De varkenshouder betaalt alleen de onderzoeken die worden uitgevoerd.
Voor varkenshouders die ook een deelname wensen, maar geen abonnement hadden, kunt u de deelname verzorgen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0900–1770 (optie 2) en vraag naar Karlijn Eenink.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.