Bezoek GD op de LIV van 14 tot en met 16 maart in Venray

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bezoek GD op de LIV van 14 tot en met 16 maart in Venray

13-2-2017: 

Komt u ook naar de LIV op 14 maart 2017 tot en met 16 maart in Venray? U bent van harte welkom in onze GD-stand (nr. 416) met als thema: een gezonde start. We vertellen u graag alles over diarree bij biggen in het kraamhok en coccidiose-monitoring bij pluimvee. 

Hoe kunt u op uw bedrijf coccidiose het beste monitoren en hoe bepaalt u de juiste coccidiose-aanpak? Uiteraard kunt u ook voor andere diergezondheidsvragen aanschuiven aan de picknicktafel in onze stand.

ontbijtbordje

Win een luxe ontbijt

We hebben weer een leuke prijsvraag, waarmee u dit keer een luxe ontbijtservice bij u thuis kunt winnen. Uw deelname wordt beloond met een leuke gadget die volledig in het teken staat van een gezonde start van uw dag: een uniek GD-ontbijtbordje. 

Lees meer over de LIV op http://www.evenementenhal.nl/venray/home

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.