Symposium BI Careful: beter zorgen, beter leven

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium BI Careful: beter zorgen, beter leven

3-3-2015: 

Boehringer Ingelheim organiseert op 12 maart een symposium over de praktische veterinaire zorg voor chronische aandoeningen bij gezelschapsdieren. Het evenement is in het Hilton Royal Parc te Soestduinen en is toegankelijk voor zowel dierenarts als dierenartsassistent.

Naast gerenommeerde Nederlandse sprekers is een drietal internationale sprekers betrokken, namelijk Martha Cannon uit Groot-Brittannië, Gerhard Wess uit Duitsland én Sofie Bhatti uit België. Zo wordt tijdens BI Careful 2015 invulling gegeven aan een gevarieerd programma waarin diverse aspecten gerelateerd aan de chronische zorg bij hond en kat worden besproken.

Klik hier voor het hele programma

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.