Labuitslagen in SG Online en VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Labuitslagen in SG Online en VeeOnline

27-11-2014: 

Alle laboratoriumuitslagen van de GD zijn vanaf dit jaar te vinden op SG-Online en VeeOnline. De gebruikers van SG-Online kunnen rechtstreeks vanuit SG-Online bij deze uitslagen komen.

Als u nog geen gebruik maakt van SG-Online, dan kunt u bij de labuitslagen komen via www.veeonline.nl. U dient in te loggen met een Z-login. Mocht u deze nog niet hebben, dan kunt u deze hier gratis aanvragen. Van alle diersoorten, dus ook van schapen en geiten, staan alle uitslagen in één handig overzicht onder ‘mijn labuitslagen’. Met de toevoeging van de labuitslagen hebt u dus een compleet overzicht over diergezondheid: alle actuele informatie van de GD over de gezondheid van uw schapen en geiten, altijd en overal beschikbaar. Aan de historische uitslagen wordt nog gewerkt.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.