Schrijf u nu in voor een van onze cursussen paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Schrijf u nu in voor een van onze cursussen paard

5-10-2012: 

De Gezondheidsdienst voor Dieren biedt de komende maanden weer een aantal interessante cursussen aan voor dierenartsen: 

 • Interpretatie Bloed Infectieuze aandoeningen op dinsdag 29 januari 2013 (€ 295,- p.p.). Tijdens deze cursus worden vragen besproken als: wat komt er bij de interpretatie van een PCR of een ELISA kijken? Hoe hard is een uitslag? Wat kan er fout gaan met monsters nemen en wat voor een invloed heeft dat op mijn uitslag? Dr. Kees van Maanen en Dr. Marianne Sloet verzorgen de cursus over deze onderwerpen aan de hand van praktische casussen.
 • Interpretatie Bloed Klinische Chemie op woensdag 20 februari 2013 (€ 275,- p.p.)
  Op veler verzoek is de 2-daagse cursus Interpretatie Bloed Klinische Chemie ingekort tot een 1-daagse cursus. Hierbij komen de belangrijkste punten uit de theorie aan bod en wordt een aantal door uzelf aan te reiken casussen besproken. De cursus wordt verzorgd door Drs. Mathijs Theelen (SIO Inwendige Ziekten bij het Paard bij de FD) en dr. Guillaume Counotte (klinische chemicus bij de GD).

Alle cursussen vinden plaats bij de GD in Deventer van 16.00- 21.00 uur en worden ter accreditatie aangeboden. Meld u hier aan.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.