Prijzen mestonderzoek paard fors omlaag

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Prijzen mestonderzoek paard fors omlaag

18-6-2012: 

De beste aanpak van worminfecties is deze te behandelen op basis van een betrouwbaar labonderzoek. De GD stimuleert deze aanpak door de prijzen van mestonderzoek paard vanaf 1 juli 2012 fors te verlagen. Van 1 juli 2012 tot 1 januari 2013 betaalt u bij de GD voor een mestonderzoek inclusief inzendkosten slechts €17,65! Dit tarief geldt zowel voor individuele als voor gepoolde mestmonsters.

Naast een forse prijsverlaging kan de GD het onderzoek nu ook 1 dag sneller uitvoeren met als gevolg een nauwkeuriger uitslag. Bij vragen over de uitslag staan wij u graag telefonisch te woord.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.