Symposium Bigvitaliteit (varkenshouders)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Bigvitaliteit (varkenshouders)

Er wordt veel onderzoek gedaan naar succesfactoren die de bigvitaliteit en zo de bigoverleving op een varkensbedrijf kunnen verhogen. Hoe ga je als varkenshouder om met al deze onderzoeken? Hoe vertaal je de resultaten naar een praktische werkwijze op uw bedrijf?

Op dinsdag 6 november organiseert GD het Symposium Bigvitaliteit waarin we de uitkomsten van dit onderzoek graag met u delen. Tijdens dit symposium komen de volgende onderwerpen aan bod: voeding, biestmanagement, gezondheid, overlegbeleid, hygiëne en fokkerij. Dit symposium is bedoelt voor varkenshouders, meewerkende gezinslieden, bedrijfsleiders en stalmedewerkers. 

Meer informatie & aanmelden

Symposium Bigvitaliteit

Aanmelden

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.