Symposium Jongvee (voor rundveedierenartsen)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Symposium Jongvee (voor rundveedierenartsen)

Kalvergezondheid: basis voor een gezonde toekomst

De interesse voor jongveeopfok bij melkveehouders en dierenartsen heeft de laatste jaren een grote vlucht genomen. Mede door afschaffing van het quotum, de GVE-reductie en de verwachte fosfaatwetgeving, wordt de investering in een goede jongveeopfok steeds sneller terugverdiend. Gezonde kalveren zijn de basis voor een gezonde veestapel én daarmee de toekomst van het melkveebedrijf.

Op 5 oktober 2017 organiseren GD, Denkavit en ForFarmers een symposium speciaal voor rundveedierenartsen die zich (verder) willen verdiepen in jongvee. We zijn verheugd dat de internationaal gerenommeerde dierenarts Prof. Dr. Kerstin Müller naar Nederland komt als keynote-speaker van het symposium. Dagvoorzitter is Peter Mölder, dierenarts bij Denkavit.

Voor, tijdens en na het symposium is er ruim gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen met collega-dierenartsen. Komt u ook? U bent van harte welkom! Deelname is kosteloos, maar vol is vol.

Aan het symposium worden nascholingspunten toegekend.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.