Rundvee Mechanisatie Vakdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Rundvee Mechanisatie Vakdagen

Op 29, 30 en 31 oktober zal de GD aanwezig zijn op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen, een vakbeurs voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers. Deze vakbeurs zal plaatsvinden bij Evenementenhal Hardenberg en wordt georganiseerd voor agrariërs uit de regio Noord, Oost en Midden Nederland en Duitsland. 

Alles op het gebied van bemesting, brandstof, farmacie, financiële dienstverlening, fokkerij, fourage, gewasbescherming, groenvoederwinning, grondbewerking, irrigatie, landbouwmechanisatie, makelaardij, melktechniek, smeermiddelen, stalinrichting, trekkers en veevoeding zal gepresenteerd worden op deze vakbeurs.

Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Hardenberg is dagelijks geopend van 13.00 – 22.00 uur. Meer informatie vind je op de website van Evenementenhal Hardenberg.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.