Testspecialist ICT

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Testspecialist ICT

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Ter versterking van onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren

 

Testspecialist  (36 - 40 uur)

De functie

In deze functie zorg je ervoor dat testuitvoering binnen een DevOps team optimaal functioneert binnen de voor een opdracht / project gestelde randvoorwaarden. Het uitvoeren van het testen kan betrekking hebben op een nieuwe functionaliteit en/of wijzigingen in applicaties of ketens van applicaties. Je adviseert op basis van afgewogen risico’s of nieuwe / gewijzigde software verantwoord in gebruik kan worden genomen.

 

Resultaatgebieden:

 • Het uitvoeren van testactiviteiten volgens het vastgelegde testproces: beoordeelt de kwaliteit en testbaarheid van de ontwerpen, zorgt voor een correcte opstelling en uitvoering van testen binnen planning en budget en stelt met de key-users en betrokken specialisten de testplannen, testcases en -vrijgave adviezen op.
 • Het rapporteren aan de teamcoördinator over de voortgang van het testproces, voorziet de opdrachtgever/acceptant van de noodzakelijke informatie ten behoeve van beoordeling en acceptatie en zorgt voor een transparante en volledige testadministratie.
 • Het inrichten van het testproces volgens de richtlijnen en het aandragen van ideeën ter verbetering van de testuitvoering.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau, ICT gerelateerd
 • Heeft een gedegen kennis van en ervaring met testprocessen (3 jaar)
 • Is bekend met één of enkele van de testmethodieken als TMap, ISTQB
 • Ervaring met projectmatig werken en samenwerking in een DevOps team
 • Heeft een agile werkhouding

Wat Bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 28 februari 2022 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Maarten Kruithof, Manager ICT, telefoonnummer 0570-660288. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.