Functioneel Beheerder Laboratoriumsystemen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Functioneel Beheerder Laboratoriumsystemen

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. 

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

Het GD-laboratorium voert onderzoek uit in monsters en kadavers ten behoeve van GD-producten en in het kader van georganiseerde programma’s, tweedelijns veterinaire gezondheidszorg en onderzoek voor derden. Binnen het laboratorium van GD werken ruim 100 medewerkers. De functioneel beheerders van GD werken voor alle afdelingen van ons laboratorium en werken hierbij nauw samen met andere GD afdelingen

In verband met interne doorstroom zoeken we een enthousiaste kandidaat voor de functie van

 

 

Functioneel beheerder laboratoriumsystemen (40 uur)

De functie

Als functioneel beheerder ben je hét aanspreekpunt voor gebruikers van het geautomatiseerde laboratoriumsysteem en het lab management. Je bent verantwoordelijk voor de functionele beschikbaarheid, betrouwbaarheid en effectief gebruik van het systeem.

 

Resultaatgebieden

 • Het inventariseren van de wensen van gebruikers.
 • Het signaleren en optimaliseren van de mogelijkheden van de processen, systemen en interfaces.
 • Het leveren van goede en volledige acceptatietesten met en door gebruikers.
 • Het op adequate wijze afhandelen van incidenten en de voortgang hiervan bewaken

 

De ideale kandidaat:

 • Heeft HBO niveau (bij voorkeur HLO) en heeft aantoonbaar affiniteit met ICT.
 • Heeft relevante werkervaring.
 • Heeft kennis van laboratoriumprocessen en informatiesystemen.
 • Kan uitstekend samenwerken, plannen en organiseren en heeft een servicegerichte houding.
 • Is in staat conceptueel te denken.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 5 december a.s. uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Harry Kolk, afdelingshoofd telefoonnummer 0570-660650. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.