Business Developer

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Business Developer

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De strategie van GD is gericht op het verder uitbouwen van internationale activiteiten. De afdeling Business Development is verantwoordelijk voor het signaleren en ontwikkelen van businesskansen, gericht op nieuwe verdienmodellen en het uitbouwen van de omzet in het buitenland. Daarnaast is het signaleren van kansen voor GD op het gebied van Mergers & Acquisities van belang.

Voor het genereren van nieuwe business leads en het implementeren van de diergezondheidsprogramma’s zijn we op zoek naar een

Business Developer (40 uur)

De functie

Als Business Developer draag je bij aan de meerjaren visie en realiseren voor het toegewezen aandachtsgebied. Je bent verantwoordelijk voor het signaleren en ontwikkelen van nieuwe businesskansen, in het bijzonder in samenwerking met integraties en buitenlandse laboratoria. Hierin ontwikkelt GD zelf concepten die vervolgens via distributeurs in de markt worden gezet. Vanuit een veterinaire invalshoek lever je een cruciale bijdrage aan de ontwikkeling en realisatie van de internationale ambitie van GD. Je geeft waar mogelijk inhoudelijk advies bij de ontwikkeling van Business Development.

De ideale kandidaat:

 • Heeft een academisch werk- en denkniveau (veterinaire opleiding is een pré).
 • Heeft aantoonbare commerciële ervaring op internationaal niveau.
 • Is een ondernemende verbinder, met een goed beeld van de ontwikkelingen in de (internationale) veterinaire sector.
 • Is in staat om technische complexe zaken helder en praktisch uit te leggen.
 • Heeft uitstekende contactuele eigenschappen.
 • Is in staat om zelfstandig business te genereren en opdrachten om te zetten in contracten voor de langere termijn
 • Is in staat een team van medewerkers in een matrix structuur te motiveren en te leiden.
 • Is bereid internationaal te reizen.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 31 december as uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Klaas van Aken, Hoofd Business Development, telefoonnummer 06-13751736. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.