Teamleider Facilitaire Dienst

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Teamleider Facilitaire Dienst

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De afdeling Facilitaire Dienst (FD) met 13 medewerkers is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de primaire processen binnen GD. Hieronder valt de huisvesting (schoonmaak, beveiliging, groenvoorziening, etc.) en de gebouwgebonden technieken (zoals de centrale verwarming, installatiekoeling en luchtbehandeling). De Facilitaire Dienst streeft naar een optimale dienstverlening, waarbij de klant centraal staat. Daarom wordt er zowel planmatig als flexibel gewerkt, via het systeem van een front- en een backoffice. Ter versterking van onze afdeling FD zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Teamleider Facilitaire Dienst  (36 - 40 uur)

De functie

In deze functie werk je mee met het team en zorg je voor een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden van FD, waarbij de borging van kwaliteit en veiligheid belangrijke aspecten zijn. Je geeft mede sturing aan de medewerkers van het team en draagt zorg voor een goede planning en bijsturing op inzet en effectiviteit. Je bevordert proactief een goede interne communicatie en samenwerking, zowel binnen het team als met andere teams/afdelingen en hebt veelvuldig vakinhoudelijk afstemming met leveranciers, dienstverleners en collega’s van andere afdelingen. Daarnaast werk je aan het optimaliseren en afstemmen van de interne werkprocessen en -procedures en zie je toe op het naleven van regels en voorschriften aangaande Kwaliteit, Arbo en Milieu. Je ondersteunt het Hoofd FD bij planvorming, begroting en projecten en vervangt het Hoofd FD bij diens afwezigheid. 

De ideale kandidaat:

 • Heeft een MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
 • Heeft ruime werkervaring op technisch uitvoerend niveau;
 • Heeft ervaring in een aansturende positie (coachend leidinggeven);
 • Beschikt over VCA voor leidinggevenden;
 • Heeft actuele kennis van Facility Management en gebruik van FMIS;
 • Is positief sfeerbepalend binnen het FD brede team;
 • Heeft kennis van en ervaring met klantgerichte communicatie;
 • Is oplossings- en samenwerkingsgericht.

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 15 oktober 2021 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Maurits Bruinsma, Hoofd FD, telefoonnummer 0570-660101. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website. 

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.