Relatiebeheerder Veehouderij (32 - 40 uur)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Relatiebeheerder Veehouderij (32 - 40 uur)

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling 

De afdeling Buitendienst bestaat uit een enthousiast team van 18 collega’s die dagelijks werkzaam zijn in onze buitendienst. Het team maakt onderdeel uit van de sector Rund en levert een substantiële bijdrage aan de omzet van GD. Ruim 50 professionals binnen deze marktsector zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen en vermarkten van innovatieve producten en diensten op het gebied van de gezondheid van rundvee. Belangrijke thema’s voor ons zijn certificeringsprogramma’s rondom infectieziekten, uiergezondheid, klauwgezondheid en voeding. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een 

Relatiebeheerder Veehouderij (32 - 40 uur)
Werkgebied midden Nederland

De functie

Als Relatiebeheerder Veehouderij houd je je dagelijks bezig met het opbouwen en onderhouden van relaties met veehouders in jouw werkgebied. Daar zorg je voor een goede positionering van GD en haar producten en diensten en bent daarin niet snel uit het veld te slaan. Je vervult een belangrijke rol als intermediair tussen de klant en GD. Je staat stevig in je schoenen in een veranderende rundvee sector en vind het leuk om met veehouders in gesprek te zijn over diergezondheid. 

De ideale kandidaat:

Heeft een HBO werk- en denkniveau (HAS is een pré)
Beschikt over brede en praktische kennis van de agrarische sector en weet jezelf goed te presenteren 
Is pro actief, flexibel, commercieel en service gericht
Heeft enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie
Is in het bezit van rijbewijs
Woonachtig in de regio Flevoland / Utrecht geniet de voorkeur

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 24 oktober as uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Thijs Poll, Hoofd Buitendienst, telefoonnummer 06-10872450. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

 

GD'ers aan het woord

In deze video vertelt Mike Weersink over zijn werk als relatiebeheerder rund bij GD.

Bekijk de video fullscreen.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.