Dierenarts Varken

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Dierenarts Varken

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

 

De afdeling

De sector Varken wordt gevormd door 11 mensen, waaronder 6 dierenartsen en 2 pathologen. Zij voeren onderzoek uit en geven advies aan varkenshouders, dierenartspraktijken en diverse andere marktpartijen. De omzet wordt verkregen via de diergezondheidsmonitoring, laboratoriumwerkzaamheden en onderzoeksprojecten. Binnen de sector is een aantal dierenartsen en onderzoekers actief met het ontwikkelen, toepasbaar maken en delen van kennis op het gebied van varkensgezondheid. Voor dit team zijn we op zoek naar een enthousiaste

 

 

Dierenarts Varken (40 uur)

 

 

De sector Varken is marktgericht, gericht op commercieel productbeheer, kwaliteitsverhoging van advies en ontwikkeling van veld- en validatie-research. Hierbij past een nieuwsgierige, kritische en zelfreflecterende houding van de dierenartsen van de sector Varken.

 

De functie

 • Werken op de scheidslijn tussen wetenschap en praktijk
 • Advisering over varkensgezondheid aan Nederlandse dierenartsen, varkenshouders en periferie
 • Consultancy en tweede lijn bedrijfsbezoeken in Nederland, maar ook in het buitenland
 • Door middel van veterinaire expertise productontwikkeling initiëren en realiseren
 • (Veterinair) onderzoek initiëren, voorbereiden, uitvoeren en rapporteren

 

De ideale kandidaat

Wij zoeken een nieuwsgierige dierenarts met affiniteit met de varkenssector en een goed beeld van de ontwikkelingen daarin. Hij of zij heeft een academisch werk- en denkniveau en kan zich zowel in het Nederlands als in het Engels goed uitdrukken (WO-niveau). Je bent aantoonbaar doelgericht, daadkrachtig, zelfstandig en besluitvaardig en herkent commerciële kansen en weet de klantbehoefte te vertalen naar innovatieve diensten en producten. Als je een continue drive hebt om jezelf te ontwikkelen of te specialiseren en in staat bent om met anderen een gezamenlijk resultaat te behalen dan nodigen wij je nadrukkelijk uit te solliciteren.

 

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

 

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 8 augustus 2021 uploaden.

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Manon Houben, hoofd dierenartsen Varken, telefoon 0570 – 660337 of email m.houben@gddiergezondheid.nl

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

GD'ers aan het woord

In deze video vertelt Lucia Dieste Pérez over haar werk als dierenarts varken bij GD.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.