Junior Productspecialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Junior Productspecialist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren, paarden en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

 

De afdeling

De afdeling PTS en Diagnostica is onderdeel van de dierfaciliteit van GD waar ongeveer 15 medewerkers werken. Zij produceren biologische laboratorium-ingrediënten en vermarkten deze producten aan nationale en internationale laboratoria.

 

Ter versterking van deze afdeling zoeken we een enthousiaste

Junior Productspecialist (36 uur)

 

De functie

Als Junior Productspecialist draag je in operationele zin bij aan het realiseren van de productie respectievelijk uitvoering van activiteiten ten behoeve van de PTS en verkoop Diagnostica. Je werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe PTS-producten. Je draagt mede verantwoordelijkheid voor de productie voor de ‘Diagnostica-winkel’ en bij de uitvoering van de PTS voor de binnenlandse en buitenlandse markt. Je hebt contact met klanten en signaleert en vertaalt relevante marktontwikkelingen. Je borgt de kwaliteit van het product onder ISO- en GMP-norm.

 

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek afgerond
 • Heeft specifieke kennis en laboratorium ervaring op het gebied van immuun en moleculair diagnostische bepalingen ten behoeve van de diagnostiek van infectieziekten
 • Is in staat om op heldere wijze te communiceren in zowel de Nederlandse als Engelse taal
 • Heeft kennis van statistiek en een groot analytisch vermogen
 • Is resultaat-, klant-, en samenwerkingsgericht

 

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

 

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 8 augustus 2021 uploaden. 

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Teun Fabri, Hoofd Pluimveegezondheidszorg, telefoonnummer 0570-660353. 

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.