Technisch applicatiespecialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Technisch applicatiespecialist

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2020 realiseerde GD een omzet van 80 miljoen euro.De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

 

De afdeling

De afdeling ICT (circa 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Ter versterking van onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Technisch applicatiespecialist (36-40 uur)

 

De functie

In deze functie ben je onderdeel van één of meerdere DevOps-teams en daarmee mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van de gebruikswaarde van applicaties. Dit betekent dat je technisch beheer en onderhoud uitvoert op specifieke set van applicaties die binnen de onderneming gebruikt worden. Je bent hiermee tevens medeverantwoordelijk voor de acceptatie- en productieomgeving van deze applicaties.

Resultaatgebieden:

De Technisch Applicatiespecialist:

 • Draagt zorg voor de beschikbaarheid van het geheel van technische applicatie- en middleware componenten die samen de keten van de informatievoorziening vormen;
 • Lost conform gestelde normen 2e lijn incidenten op, waaronder een gefundeerde risico- en impactanalyse;
 • Draagt bij aan gecontroleerd doorgevoerde releases, welke voldoen aan de gestelde standaarden en normen;
 • Zorgt voor nieuwe, actuele beheerdocumentatie;
 • Geeft advies en doet verbetervoorstellen voor het optimaliseren van de toegewezen applicaties.

 

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting Technische Informatica;
 • Is specialist op het gebied van de technische werking van applicaties en weet beheertools adequaat toe te passen;
 • Is proactief en flexibel;
 • Heeft oog voor kwaliteit en controle binnen een complexe werkomgeving;
 • Heeft primaire kennis van actuele systeemontwikkelingsmethodieken;
 • Heeft bij voorkeur kennis van DevOps en ITIL processen;
 • Is bereid om deel te nemen aan consignatiediensten.

 

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

 

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Via het sollicitatieformulier kun je jouw motivatie en curriculum vitae uiterlijk 15 april 2021 uploaden. Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Erik Top, Hoofd ICT Productie, telefoonnummer 0570- 660532.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.