Service Delivery Manager

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Service Delivery Manager

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan. Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

De combinatie van diagnostiek en diergezondheidsexpertise is wat ons zo uniek maakt. Hiermee kunnen we producten en diensten aanbieden die niet alleen zorgen voor verbetering van de diergezondheid, maar ook voor de klant gemak en een goed rendement opleveren.

De afdeling

De afdeling ICT (ca. 30 medewerkers) is verantwoordelijk voor het inrichten, optimaliseren en ondersteunen van de informatievoorziening binnen GD. Ter versterking van onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren

Service Delivery Manager (36 - 40 uur)

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de regievoering over de supply/delivery chain met externe leveranciers en heb je een controlerende en coördinerende rol in het software-releaseproces. Je hebt daarmee een belangrijke rol in het realiseren van het met de klant overeengekomen niveau van dienstverlening.

Resultaatgebieden

 • Het coördineren van de afhandeling van de prio-1-incidenten. Bewaakt hierbij de voortgang van de werkzaamheden van ICT-specialisten en leveranciers in het adequaat verhelpen van deze prio-1-verstoringen. Daarnaast organiseert de Service Delivery Manager de communicatie hierover richting betrokkenen.
 • Speelt een controlerende, sturende en deels uitvoerende rol in het op een planmatige en verantwoorde wijze naar productie brengen van aanpassingen op systemen en de onderliggende infrastructuur. Houdt daarbij rekening met de impact en risico’s op zowel de systemen als ook op de business.
 • Het opstellen van de rapportage over de dienstverlening van ICT Productie, het bewaken en onderhouden van de overeengekomen service levels en het in stand houden van de externe certificeringen.

De ideale kandidaat

 • Heeft een HBO werk- en denkniveau, met als richting bedrijfskunde-ICT
 • Heeft bij voorkeur kennis van DevOps, ITIL, ASL of BisL
 • Beschikt over goede communicatievaardigheden
 • Heeft een goede feeling met Technische ICT

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en –bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Dan zien we jouw motivatie en curriculum vitae graag tegemoet. Solliciteren kan tot uiterlijk 20 april a.s. Vragen over de functie kun je stellen aan Erik Top, Hoofd ICT Productie, via telefoonnummer 0570-660532.

Solliciteren

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.