Analist COVID-19-testen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Analist COVID-19-testen

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Royal GD is een onafhankelijk en marktgericht bedrijf. Met circa 500 medewerkers werken we elke dag aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Dit doen wij samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD, gevestigd in Deventer, is actief op de Nederlandse markt en onderneemt steeds vaker internationale activiteiten. In 2019 realiseerde GD een omzet van 60 miljoen euro.

GD is één van de laboratoria die bijdraagt aan het vergroten van de testcapaciteit voor COVID-19-diagnostiek. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft ons in april aangewezen om humane monsters te onderzoeken op de aanwezigheid van het coronavirus SARS-CoV-2. Organisaties zoals GGD’en en (ziekenhuis)laboratoria kunnen monsters naar ons insturen. Ter versterking van ons COVID-19-team zijn we op zoek naar kandidaten voor de functie van

Analist t.b.v. COVID-19-testen

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van moleculaire testen ten behoeve van COVID-19-diagnostiek. Samen met je collega’s in het COVID-19-team ben je verantwoordelijk voor een snelle en betrouwbare uitvoering van de testen.

De ideale kandidaat

  • Heeft een (afgeronde) MLO-opleiding en ervaring met PCR-technieken
  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Is flexibel inzetbaar

Wat bieden we?

Aantal uur: bij voorkeur fulltime beschikbaar. Minder uren in overleg
Dienstverband: langere tijd voor duur van project
Standplaats : Deventer
Werktijden: dagdienst/avonddienst/weekenden

Waar kom je te werken?

Voor de bijna 5 miljoen laboratoriumbepalingen die we per jaar uitvoeren, hebben we één van de grootste en modernste veterinaire laboratoriums ter wereld tot onze beschikking. Op de PCR-afdeling, waar we de SARS-CoV-2-testen uitvoeren, onderzoeken we jaarlijks tienduizenden monsters.

Daarnaast beschikt GD over een team van dierenartsen, specialisten en wetenschappers. Zij voeren de diergezondheidsmonitoring uit, doen praktijkgericht onderzoek en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie, waar je ruimte krijgt om initiatief te nemen

solliciteren

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.