Doe mee aan de DECIDE-enquête!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer
DAP Contact. Voor dierenartsen

Diersoorten

Doe mee aan de DECIDE-enquête!

14-11-2022: 

GD doet sinds 2021 mee met een vijfjarig internationaal project over hulpmiddelen voor veehouders. Om infectieziekten bij jonge dieren te voorkomen en beheersen, ontwikkelt dit project zogenaamde ‘beslissingsondersteunende tools’ voor pluimveehouders. De focus ligt daarbij op vleeskuikens. Samen met de universiteit van Zürich is een enquête opgesteld. Met de antwoorden willen we een beeld krijgen van de manier waarop beslissingen worden genomen op vleeskuikenbedrijven. Ook peilen we de behoefte aan ondersteunende tools met deze vragenlijst.

De enquête is in het Nederlands en invullen duurt ongeveer 15 minuten. Bent u werkzaam in de vleeskuikensector, bijvoorbeeld als pluimveedierenarts of ondernemer? En wilt u ons helpen? Klik dan op onderstaande button. We waarderen uw bijdrage enorm!

Enquête


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.