Stap 7. Is nadere diagnostiek noodzakelijk, mogelijk en zinvol?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Stap 7. Is nadere diagnostiek noodzakelijk, mogelijk en zinvol?

In de meeste gevallen is aanvullende diagnostiek noodzakelijk om tot een diagnose te komen. Er is veel nadere diagnostiek mogelijk. In veel gevallen is dit laboratoriumonderzoek. Om de totale kosten in de hand te houden en te rechtvaardigen moet de zinvolheid  van nader onderzoek goed overwogen worden. 


De volgende opties zijn mogelijk: 


Als monsters en/of onderzoeksmateriaal moet(en) worden opgestuurd, dient er geen misverstand te zijn over hoeveelheid, verpakking, transport en het dient voor de ontvangende partij volstrekt duidelijk te zijn welke onderzoeken moeten worden uitgevoerd. Dit betekent goed overleg tussen alle partijen. 


Verder naar stap 8


Terug naar de Protocollaire aanpak van een verwerpersprobleem

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.