Bedrijfsbezoeken Paard met GD specialist

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Bedrijfsbezoeken Paard met GD specialist

2-5-2024: 

Samen met een specialist van GD een bedrijfsbezoek brengen aan een paardenbedrijf? Die mogelijkheid bestaat wanneer er problemen spelen gerelateerd aan infectieziekten of symptomen die daarbij passen. De monitoring biedt daarvoor opties. Het doel van zo’n bedrijfsbezoek is om de eigenaar en dierenarts te ondersteunen en mee te denken over een mogelijke aanpak.

Deze bezoeken kunnen bekostigd worden vanuit de financiering van de helpdesk. Zo zijn er bijvoorbeeld bezoeken uitgevoerd op een bedrijf met veulensterfte door clostridium en een bedrijf met meerdere abortussen en vermagerde dieren.

Speelt er een probleem met vermoedelijk infectueuze oorzaak bij uw klant? Dan kunt u hierover overleggen met één van onze specialisten via de Helpdesk Paard via 088 20 25 555, op werkdagen tussen 15:00 uur en 17:00 uur. De specialist kan dan tevens beoordelen of uw klant in aanmerking komt voor een bedrijfsbezoek ten behoeve van de monitoring.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.