Oproep deelname onderzoek bigvitaliteit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Oproep deelname onderzoek bigvitaliteit

20-3-2024: 

CoViVa ontwikkelt in het kader van het project “Bigvitaliteit” een Vitale Big Box om bijvoorbeeld de overleving rondom de geboorte te verbeteren. Vaak gaat het hierbij over biestmanagement.

Koen Verdonk, onderzoeks-stagiair, verdiept zich in de achtergrond en onderbouwing van de verschillende aanpakken van biestmanagement, inclusief voor- en nadelen voor de biggen. Help je mee?

Hoe zorg je voor goed biestmanagement? Waar heb je goede ervaringen mee? Waar liggen (praktische) uitdagingen? Wij zijn op zoek naar varkenshouders die hierover in gesprek willen gaan met Koen. Hij zou graag op jouw bedrijf langskomen voor een gesprek over de bedrijfsvoering en vooral ook over hoe je biestmanagement in de kraamstal aanpakt (worpgrootte, optimale start, voeding, grootbrengen en management).

De theoretische achtergronden zullen, in combinatie met de praktische aspecten, verwerkt worden tot een algemeen ‘biestmanagement advies’, ten behoeve van de gehele sector.

Wil jij hieraan meewerken of meer informatie ontvangen? Laat je gegevens achter bij Koen Verdonk.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het bigvitaliteitsproject van CoViVa verwijzen wij je door naar hun website

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.