Ophaaldienst tijdens feestdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ophaaldienst tijdens feestdagen

18-12-2023: 

Onze ophaaldienst voor monstermateriaal haalt 25 en 26 december 2023 en 1 januari 2024 geen monstermateriaal op. U kunt monstermateriaal op maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur aanmelden of wijzigen via het webportaal of de app van ‘PS-Nachtdistributie’. De ophaaldienst haalt de monsters dan de eerstvolgende nacht dat weer wordt gereden op.

Op bovenstaande dagen rijdt ook de ophaaldienst voor sectiemateriaal geen reguliere routes. U kunt in het weekend en tijdens de feestdagen gebruikmaken van de consignatiedienst. We halen dan tegen het vaste spoedtarief het sectiemateriaal op en bewaren ze gekoeld tot de eerstvolgende werkdag.

Meer over de ophaaldienst voor monstermateriaal
Meer over de ophaaldienst voor sectiemateriaal

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.