Nieuw in VeeOnline-app: Verzoeken en mededelingen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw in VeeOnline-app: Verzoeken en mededelingen

1-11-2023: 

In 2023 lanceerden we op www.veeonline.nl de nieuwe weergave van de handelingsverzoeken: verzoeken en mededelingen. Vanaf nu staan, naast de labuitslagen, deze handelingsverzoeken ook in de VeeOnline-app. Zo is de informatie overal te benaderen, van de stal tot in het weiland.

Eenmaal ingelogd zie je direct welke onderzoeken openstaan. Alles overzichtelijk onder elkaar gerangschikt. Met de extra informatie weet je direct wat van je verwacht wordt. De informatie kun je eenvoudig filteren. Van diersoort, identificatie en onderzoek tot aan product en datum monstername.

Wanneer je actie moet ondernemen, kun je daar niet omheen door het opvallende uitroeptekentje. Dit teken informeert je over de status van het verzoek.

Het nieuwe overzicht nog niet gezien? Download de app en ontdek het zelf!

Meer over VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.