DECIDE enquête voor varkenshouders

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

DECIDE enquête voor varkenshouders

3-10-2023: 

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan de enquête van DECIDE voor varkenshouders. Met deze enquête wordt het huidig gebruik van data en de behoefte van databenutting gepeild onder varkenshouders in verschillende landen.

DECIDE is een Europees project waarin 18 partijen uit 11 verschillende landen samenwerken om tools voor veehouders en dierenartsen te ontwikkelen om, door beter gebruik en koppeling van bestaande data, diergezondheid te verbeteren. Meer over DECIDE

De enquête is in het Nederlands en het invullen ervan duurt ongeveer 15 minuten. De gegevens worden vertrouwelijk en anoniem verwerkt. 

Vul de enquête in

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.