Gesubsidieerde sectie monitoring

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gesubsidieerde sectie monitoring

7-8-2023: 

Pathologisch onderzoek paard is dit jaar toegevoegd aan de monitoring. Dit betekent dat met name casussen van mogelijk infectieuze of toxicologische aard in aanmerking komen voor gesubsidieerd pathologisch onderzoek. Hiervoor is vooraf afstemming nodig met de specialisten die de Helpdesk Paard bemannen. Zij moeten goedkeuring geven voor de gesubsidieerde sectie. Heb je een interessante casus die past binnen de monitoring? Neem dan vóóraf contact met ons op via de Helpdesk Paard via 088 20 25 555.

Ook buiten de monitoring om kan pathologisch onderzoek helpen om een oorzaak te vinden bij een onbegrepen casus of juist ter bevestiging van een diagnose. Paarden voor pathologisch onderzoek kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week worden aangemeld. 

Paard aanmelden en meer informatie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.